Sastojci
- 1 Chococake Dolcela By Podravka
- 3 žlice mlijeka
- 60 g maslaca
- 80 g grubo sjeckanih lješnjaka
- 500 ml mlijeka
- 200 ml slatkog vrhnja
- 300 g voća po izboru (malina, jagoda, marelica ...)
Chococake
Priprema
1.
Mješavini za podlogu dodajte mlijeko, promiješajte, zatim dodajte otopljeni maslac i ponovo promiješajte. Dodajte lješnjake i još jednom dobro izmiješajte
2.
Voće operite i osušite, a slatko vrhnje istucite u šlag.
3.
Kremu pripremite tako da u hladno mlijeko dodate prašak za kremu i miješajte električnom miješalicom da dobijete odgovarajuću gustoću.
4.
U visoke čaše složite sloj voća, šlag, zatim sloj kreme, keks, krema, voće i završite posipano keksom. Naravno, redoslijed može biti i drugačiji.
5.
Slasticu možete odmah poslužiti ili držati u hladnjaku do posluživanja.
Savjet
Slasticu možete ukrasiti voćem ili čokoladnim strugotinama.
0 komentari:
Objavi komentar