utorak, 16. lipnja 2015.

Kolač sa breskvama



Sastojci

  • paket petit keksi
  • 3 pudinga od vanilije
  • 840g kompota od breskvi
  • 1l mlijeka
  • 5 žlica šećera
  • 500ml vrhnja za šlag
  • rum
  • 100g čokolade za kuhanje (nasijeckane)

Priprema
1.
Petit kekse rasporediti na pleh i navlažiti ih rumom.
2.
Mlijeko zakuhati sa šećerom i vanilin šećerom. Kada mlijeko zakuha, dodati mu puding koji smo promiješali sa sokom iz kompota. Na laganoj vatrici miješati i kada se zgusne dodati narezane breskve iz kompota.
3.
Pola, još tople smjese, staviti na kekse, pa opet staviti red petit kesa, navlažiti rumom i ostatak smjese staviti na kekse pa poravnati.
4.
Istući vrnje za šlag te kada se kolač ohladio staviti šlag i posipati čokoladom.

Izvor:www.coolinarika.com

0 komentari:

Objavi komentar