Sastojci:
Za tijesto:
350 gPšeničnog glatkog brašna
7 gKvasca
1 žličica soli
1 žličica šećera
200 ml tople vode
1 žlica maslinova ulja
Za nadjev:
1velika rajčica (200 g)
120 gluka
250 g žute paprike
250 g mljevenog junećeg mesa
½-1 žliceVegete pikant By Podravka 3 žlicemaslinova ulja sol papar kim 4 ploškekačkavalja (200 g) Dodaj u popis za kupnjuPripremaVrijeme pripreme:60 minTežina:Srednje zahtjevno
1
Od navedenih sastojaka umijesite mekano tijesto. Ostavite ga na toplom mjestu oko pola sata.
2
Rajčici skinite kožicu i narežite je na kockice.
3
Luk narežite na ploške, a papriku na kockice.
4
Pripremljene sastojke pomiješajte s mesom, dodajte Vegetu pikant, maslinovo ulje, sol, papar i kim.
5
Tijesto razdijelite na 4 dijela, a potom razvaljajte. Na svaki položite plošku sira i četvrtinu nadjeva. Zamotajte kao na slici.
6
Pecite u pećnici zagrijanoj na 180°C oko 30-35 minuta.
Posluživanje
Poslužite tople ili hladne.
Savjet
Meso i povrće možete prije nadijevanja popeći i time ćete skratiti vrijeme pečenja.
Napomena
0 komentari:
Objavi komentar